Otthonosan a testben

Miért lényeges ez?
A test ad otthont a szívnek és az észnek, az érzésnek és a gondolatnak, az ésszerűnek és az ésszerűtlennek. A test tudja megvalósítani, megtenni, amit az ész kigondol vagy épp azt, amit a szív diktál. A test cselekszik. Ezért lett küldetésem a test-lélek-szellem hármas egyensúlyának támogatása. Azért lett küldetésem, mert saját magamon tapasztaltam meg, hogy mennyire nem elhanyagolható ezen „hármas fogat” közül egyik „alkatrész” sem.
Vigyázzunk a testünkre, hogy tudjon cselekedni, hogy tudjon reagálni a szív jelzéseire, tudja végrehajtani az elme által kidolgozott feladatokat. Tudja érzékelni a kémiát, a tudjon visszajelzést adni, ha valami működik, vagy épp nem működik.
E három elem összehangolása fantasztikus dolgokat képes megvalósítani, csodálatossá tudja számunkra tenni a földi létet, kényelmessé az életet, könnyeddé a napokat.
Ezért törekszem erre saját életem kapcsán is, és ezért szeretném megértetni a hozzám segítségért fordulókkal is, hogy e három „összetevőnk” együtt kezelendő.
Így talán már érthető, hogy miért végeztem el egy életmód és táplálkozás tanácsadói képzést, miért képviselek természetes és tisztán a természetből átvett táplálékkiegészítőket, vitaminokat és higiéniai termékeket, mind amellett, hogy life coach és tréner vagyok.
Szívügyem lett, hogy rávezessem a velem kapcsolódó embertársaimat arra, hogy így lehet hosszú távon jól működni.