Üdvözöllek a blogomon!

A változás és a változtatás szükségszerűsége vezetett el a coaching lehetőségéhez. Azt, hogy a változásomban tudatos akartam lenni a családi létben, vállalkozásomat, az életmódomat, a testem és a lelkem kapcsolatát tekintve, mind-mind az anyaságom iránti áhítat, alázat és elfogadás indítványozta. A változásom, változtatásom lépéseit őrzi a blogom, amely tényleg egy önismereti lábnyom. Ezt teljesen tiszta szívvel tudom állítani. Épp ezért nem csak a magasságok, hanem a mélységek is helyet kapnak, úgy ahogy azt a lelkemben éppen megélem.
Ma már nem csak az anyaság, hanem a női létem rejtelmei is épp ennyire mozgatórugói a tevékenységeimnek, a mindennapjaimnak, sokkal tudatosabb szinten, mint valaha.

Ha a szakmai oldalamon kívül a személyesebbre is kíváncsi vagy, kövess a blogon is, és/vagy a közösségi média felületein: Instagramon, Facebookon.

A hallgatásnak ára van

Lehet el sem tudjuk képzelni, hogy ilyen lehetséges, de egy elhallgatott fájdalom, trauma miatt, egyszer csak, a későbbiek során a gyermekünk, az unokánk, a dédunokánk kerülhet nehéz helyzetbe az alatt a súly/fájdalom kupac alatt, amit a hallgatásunkkal feltornyoztunk.

Egyensúlyban a szerepeinkkel

A szerepeink segítenek felépíteni az identitásunkat. Ezért is fontos, hogy több szerepben legyünk jelen életünk során, azonban figyelnünk kell arra, hogy a választott szerepeinkben komfortosan érezzük magunkat, és az ezzel járó feladatokat jól el tudjuk végezni.

Otthonosan a testben

A test ad otthont a szívnek és az észnek, az érzésnek és a gondolatnak, az ésszerűnek és az ésszerűtlennek. A test tudja megvalósítani, megtenni, amit az ész kigondol vagy épp azt, amit a szív diktál. A test cselekszik. Ezért lett küldetésem a test-lélek-szellem hármas egyensúlyának támogatása.

Önszeretet

Törődsz magaddal? A külsőddel és a belsőddel egyenlő arányban? Aki szereti önmagát, el tudja magát fogadni, és az adottságait ismerve, tudatosan tesz azért, hogy a jó dolgokat erősítse önmagában, megőrízve az egyediséget, és nem egy magára erőltetett álarc mögé bújik, az tud igazán, önzetlenül adni, igazán szeretni.

Otthonosan a testben

Miért lényeges ez?
A test ad otthont a szívnek és az észnek, az érzésnek és a gondolatnak, az ésszerűnek és az ésszerűtlennek. A test tudja megvalósítani, megtenni, amit az ész kigondol vagy épp azt, amit a szív diktál. A test cselekszik. Ezért lett küldetésem a test-lélek-szellem hármas egyensúlyának támogatása. Azért lett küldetésem, mert saját magamon tapasztaltam meg, hogy mennyire nem elhanyagolható ezen „hármas fogat” közül egyik „alkatrész” sem.
Vigyázzunk a testünkre, hogy tudjon cselekedni, hogy tudjon reagálni a szív jelzéseire, tudja végrehajtani az elme által kidolgozott feladatokat. Tudja érzékelni a kémiát, a tudjon visszajelzést adni, ha valami működik, vagy épp nem működik.
E három elem összehangolása fantasztikus dolgokat képes megvalósítani, csodálatossá tudja számunkra tenni a földi létet, kényelmessé az életet, könnyeddé a napokat.
Ezért törekszem erre saját életem kapcsán is, és ezért szeretném megértetni a hozzám segítségért fordulókkal is, hogy e három „összetevőnk” együtt kezelendő.
Így talán már érthető, hogy miért végeztem el egy életmód és táplálkozás tanácsadói képzést, miért képviselek természetes és tisztán a természetből átvett táplálékkiegészítőket, vitaminokat és higiéniai termékeket, mind amellett, hogy life coach és tráner vagyok.
Szívügyem lett, hogy rávezessem a velem kapcsolódó embertársaimat arra, hogy így lehet hosszú távon jól működni.