ADVENTI KEDVEZMÉNY

Engedd szabadon magad!

Úgy érzed rabja lettél a saját kötelékeidnek?

Nem tudsz szabadulni a szorító érzéstől, épp ezért nem tudsz örülni a közelgő ünnepeknek sem?

Bánt az érzés, hogy üresnek érzed magad, és igazán már semminek nem tudsz örülni?

Szeretnél szabadulni, de egyedül nem tudsz? A környezetedben értetlenül néznek Rád? Épp ezért aztán nem is tudod, kitől kérj segítséget?

Úgy érzed elfáradt a lelked a világ, a környezeted frusztráltsága, reményvesztettsége miatt, és nem tudod mitévő legyél?

Szeretnéd az otthon, az ünnep melegségét, békéjét befogadni, átérezni, de úgy érzed valami gátat szab ennek, mintha képtelenné váltál volna az igazi öröm megélésére?

Az, hogy felismerted magadban ezeket a dolgokat, és érzed az igényt a változtatásra, már nagyon nagy dolog! Megérdemelsz magadtól egy vállveregetést.

Változtatni, szembenézni nyilván melós dolog, de ha hajlandó vagy megtenni, akkor a végén nem csak megveregeted majd a válladat, hanem át is öleled magad az érzésért, hogy kipakoltad mellkasodból a nehéz súlyt, fejedből pedig a lehúzó gondolatokat, helyére pedig a könnyedség és elégedettség érzése költözött.

Hajlandó vagy tenni ezért?

Ha igen, a válaszod, most tedd meg az első lépést, hogy az ünnepek békéjét be tudd fogadni, meg tudd élni, átérezve a szeretet varázsát!

Gondolj csak bele, ha békétlenség van benned, hogy vehetnéd észre magad körül a szépet, a nyugalmat adó békét és a feltétel nélküli szeretetet?

Ehhez előbb helyet kell csinálnod. Elengedni, kipakolni azt, ami nyugtalanít, amitől szorongsz, megfeszülsz, és amitől erőtlenné válsz. Addig nem fogsz tudni igazán szeretni, amíg telítve vagy ezekkel a negatív érzéseket.

A szeretet ünnepét pedig csak megtisztulva, a háborgó érzésektől megszabadulva, tudod igazán átérezni, és boldogságban megélni. Visszakapva valamit abból a csodából, amit gyermekként éltél meg a karácsonyfa és a szeretteid ölelésében.

A coaching egy egyénre szabott fejlesztő beszélgetés.

Ha Te lelkileg egészséges ember vagy, de szeretnéd szabadabban megélni a mindennapokat, és szeretnéd a munkahelyi, életviteli, családi nehézségeidet egy külső szakértővel megvitatni, akkor a megfelelő helyen jársz, coachként tudok Neked ebben segíteni.

A beszélgetések alkalmával egy közös munka s zajlik, amely során fejlődik az önismereted, megerősödnek a képességeid, készségeidet, a folyamat támogatja a  célkitűzéseidet, segít megfogalmazni céljaidat. Segít a probléma beazonosításában. A beszélgetések alkalmával a dolgok mélyére ásunk, és ami nagyon fontos, hogy a múlt helyett a jelenre és a jövőre koncentrálunk.